2 desembre 2021 <10aL>Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per avui PPrevisions

Previsions per avui

Actes programats

1)08:30h

JORNADA VIOLÈNCIA MASCLISTA

Dia: Dijous, 2 de desembre de 2021
Hora: 08:30 hores
Lloc: Seu de la FELIB. C/ General Riera, 111. Palma. 

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, inaugura la jornada "Coordinació interinstitucional d'entitats locals vers la violència cap a les dones", organitzada per l'Institut Balear de la Dona amb motiu del 25N i adreçada a professionals vinculades amb la prevenció, detecció i intervenció en violències masclistes. 

Es faran declaracions abans de començar. 

2)10:00h

VISITA CAMP D'APRENENTATGE BINIFALDÓ

Dia: Dijous, 2 de desembre
Hora: 10h
Lloc: Cases de Binifaldó. (https://goo.gl/maps/aLg1zqGXSxz1qqCH7)

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, presenten les novetats d'enguany per al camp d'aprenentatge a la finca pública de Binifaldó.

Contacte: Neus Albertí (689 25 13 94)

3)11:30h

ANUARI JOVENTUT

Dia: Dijous, 2 de desembre de 2021
Hora: 11.30h i 19h
Lloc: Ca n’Oleo, carrer de l’Almudaina, 4. Palma

11.30h Roda de premsa de presentació

Intervindran a la roda informativa:

• Pablo Simón, doctor en Ciències Polítiques i Socials, ponent de la conferència a l’acte de presentació i autor del pròleg de l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears 2021.

• La doctora Belén Pascual, coordinadora de l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears.

Hi assistiran la consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago; la directora general d’Infància, Joventut i Famílies, Marta Carrió, i el director de l’IBJOVE, Sebastià Lliteres.

19h. Acte públic de presentació

Lloc: sala d’actes del Parlament de les Illes Balears

L’acte es podrà seguir en línia a YouTube.

Acte de presentació de l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears 2021, a càrrec de la senyora Gloria Pilar Santiago, vicepresidenta del Parlament de les Illes Balears; el doctor Maurici Mus, vicerector de Gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent de la UIB; el senyor Jaume Alzamora, conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca; la senyora Marta Carrió, directora general d’Infància, Joventut i Famílies del Govern de les Illes Balears; el senyor Josep A. Cifre, president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; la doctora Belén Pascual, professora del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i coordinadora de l’Anuari de la Joventut, i la senyora Assumpta Mas, directora de l’Observatori de la Joventut de les Illes Balears i membre de l’equip de l’Anuari de la Joventut.

El doctor Pablo Simón, doctor en Ciències Polítiques i Socials, ponent de la conferència a l’acte de presentació i autor del pròleg de l’Anuari de la Joventut de les Illes Balears 2021, farà la ponència «Una generació entre dues crisis: de la gran repressió a la pandèmia». 

L'Anuari de la Joventut és una iniciativa i el resultat de la col·laboració entre la Conselleria d'Afers Socials i Esports a través de l’Institut Balear de la Joventut (IBJOVE), el Departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell de Mallorca, a través de la Direcció Insular de Participació i Joventut, i la Universitat de les Illes Balears, concretament del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES), membres del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques. La iniciativa compta, a més, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya de la Caixa d’Estalvis de Pollença, «Colonya».

4)12:00h

PATROCINI AVARCA MENORCA

Dia: dijous, 2 de desembre de 2021
Hora: 12 h
Lloc: Pavelló Municipal d'Esports de Ciutadella

El director general d'Esports, Carles Gonyalons, i el gerent de la Fundació per a l'Esport Balear, Pere March, presenten el conveni de patrocini de l'any 2021 amb el Club Volei Ciutadella (Avarca de Menorca), acompanyats del president del club, Andreu Hernàndez.

5)12:00h

DADES AFILIACIÓ I ATUR NOVEMBRE

Dia: dijous, 2 de desembre
Hora: 12h.
Lloc: c/ Montenegro, 5

El conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, acompanyat pel director general de Model Econòmic i Ocupació, Llorenç Pou, oferirà en roda de premsa les dades d'afiliació i atur de novembre.

La compareixença es podrà seguir pel canal de youtube d'IB3.

Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de WhatsApp al telèfon 619189477 indicant el nom del redactor o redactora i del mitjà.

6)12:30h

INVERSIONS 2022 CAPITALITAT

Dia:  2 de desembre 
Hora: 12:30h i 12:45h
Lloc: sala de premsa ajuntament Eivissa (Can Botino)

Intervenen: 

Rafa Ruiz, alcalde d’Eivissa

Josep Marí Ribas, conseller de Mobilitat i Habitatge del Govern de les Illes Balears

Mariano Juan, vicepresident del Consell d’Eivissa

 

 

Els mitjans gràfics podran agafar imatges de la reunió a les 12.30 hores.

La roda de premsa es realitzarà a les 12.45 hores.

 

7)17:00h

Dia: dijous, 2 de desembre
Hora: 17 h
Lloc: Real Fábrica de Tapices (Madrid)

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company participa en el Fòrum Econòmic Espanyol organitzat pel diari digital El Español. Company intervindrà a la taula rodona dedicada a l'especialització dels hubs tecnològics.