1 d’octubre 2021 Presidència

Reactivació econòmica: Imatges de la reunió del Pacte per la Reactivació que aborda el Pla d’Inversions Estratègiques de les Illes Balears 2030 NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Reactivació econòmica: Imatges de la reunió del Pacte per la Reactivació que aborda el Pla d’Inversions Estratègiques de les Illes Balears 2030

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, presideix avui la reunió del Pacte per la Reactivació de les Illes Balears que aborda el Pla d’Inversions Estratègiques de les Illes Balears 2030, a Can Balaguer.

Per part del Govern participen també el vicepresident i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes; el conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company. A més, hi asisteixen les conselleres de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido,  i d'Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez.

En representació dels agents socials hi són presents la presidenta de la CAEB, Carmen Planas; el president de PIMEB, Jordi Mora, i els secretaris generals de CCOO a les Illes Balears, José Luis García, i d’UGT a Balears, Lorenzo Navarro.

A la reunió hi intervenen també la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora, i el conseller de Presidència del Consell Insular d’Eivissa, Vicenç Roig. També hi són presents el batle de Palma, José Hila, i el president de la FELIB, Antoni Salas. 

Així mateix, hi participen representants del PSIB-PSOE, Unides-Podem, Més per Mallorca, Ciudadanos i El PI.

En acabar la reunió, es farà la presentació del Pla d’Inversions Estratègiques de les Illes Balears 2030, al pati de Can Balaguer.