28 setembre 2021 Presidència

NOVA CONVOCATÒRIA Reactivació econòmica: Reunió de la Mesa de Diàleg Social de les Illes Balears CConvocatòria

NOVA CONVOCATÒRIA Reactivació econòmica: Reunió de la Mesa de Diàleg Social de les Illes Balears

NOVA CONVOCATÒRIA MESA DIÀLEG SOCIAL

Dia: avui dimarts, 28 de setembre

Hora: 12.00 h

Lloc: capella del Consolat de Mar (es podran prendre imatges a l'inici de la reunió)

 

La presidenta del Govern, Francina Armengol, presidirà avui migdia una reunió de la Mesa de Diàleg Social de les Illes Balears, convocada per tractar l'allargament dels ERTO i  el manteniment de les prestacions. 

Per part del Govern també hi seran presents el vicepresident i conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica, Juan Pedro Yllanes; la consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, Rosario Sánchez, i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela.

Per part dels agents socials assistiran a la reunió la presidenta de CAEB, Carmen Planas; el representant de PIMEB, Gustavo de Vicente; el secretari general de CCOO a Balears, José Luis Garcia, i la vicesecretària d'UGT, Xisca Garí. 

Es podran prendre imatges a l'inici de la reunió i, en acabar, s’atendrà els mitjans de comunicació. La roda de premsa es podrà seguir via streaming pels canals habituals del Govern. Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de Whatsapp al telèfon  681 11 32 56 indicant el nom del redactor o redactora i el del mitjà.

Hi haurà cobertura gràfica oficial.