LOGO CAIB
Contingut
28 setembre 2021Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: El centre de vaccinació massiva de Germans Escalas tanca avui, amb 266.667 dosis administrades NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

COVID-19: El centre de vaccinació massiva de Germans Escalas tanca avui, amb 266.667 dosis administrades

Amb les seves catorze línies ha estat el centre de vaccinació més gran de totes les illes

El centre de vaccinació massiva del Poliesportiu Germans Escalas (Palma), el més gran de les illes, tanca avui. Aquest centre, que va obrir fa gairebé set mesos i que ha administrat 266.667 dosis, ha donat les seves últimes cites per a les sis i mitja d’avui horabaixa.

Germans Escalas va obrir com a punt de vaccinació massiva el 8 de març. Amb les seves catorze línies ha estat el centre de vaccinació més gran de totes les illes. S’hi han administrat vaccins d'AstraZeneca , Pfizer i Moderna.

El mes de més activitat va ser el de juny, quan es van administrar 76.729 dosis. El 14 de juliol va ser el dia en què es van inocular més vaccins: 3.905. Aquesta xifra és el rècord de dosis administrades en un sol dia en un punt de vaccinació a les Illes Balears.

La plantilla ha estat formada per personal de GSAIB, metges, infermeres referents, infermeres i auxiliars d'infermeria de l'Hospital Son Llàtzer i de l’Hospital Joan March, infermeres jubilades i personal de neteja i seguretat. Els dies de més activitat, amb les catorze línies a ple rendiment, la plantilla de treballadors ha superat el mig centenar.