22 juliol 2021 <10aL>Conselleria de Salut i Consum

Salut reservarà quatre places per als usuaris d'Eivissa a la unitat de patologia dual que s’obrirà a l’Hospital Psiquiàtric de Palma NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Salut reservarà quatre places per als usuaris d'Eivissa a la unitat de patologia dual que s’obrirà a l’Hospital Psiquiàtric de Palma

La Consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, s’ha reunit amb la consellera de Benestar Social i Recursos Humans del Consell d’Eivissa, Carolina Escandell, per abordar diversos aspectes relacionats amb l’atenció a les persones amb problemes de salut mental. A la reunió també ha participat el coordinador autonòmic de Salut Mental, Oriol Lafau.

Durant la trobada, la Conselleria s’ha compromès a reservar per als usuaris d’Eivissa quatre llits a la nova unitat de patologia dual que es posarà en marxa el mes de novembre a l’Hospital Psiquiàtric de Palma, els quals se sumaran als dos llits habilitats a Can Misses per aquests pacients. Amb aquests recursos, els pacients de patologia dual disposaran de 6 places específiques.

Així mateix, Salut s’ha compromès a crear una comissió de seguiment dels temps d’espera dels ingressos per garantir una atenció adequada.

Finalment, en el cas que l’entitat Projecte Home obri una unitat d’internament a Eivissa, la conselleria ha expressat la voluntat de –igual que es fa a Mallorca- concertar diverses places amb l’associació.