29 juny 2021 <10aL>Conselleria de Salut i Consum

La Conselleria de Salut avança l'administració de la segona dosi d'AstraZeneca per al grup de 60 a 69 anys NNota Informativa

Rebran un SMS informant que es poden vaccinar just 14 dies abans, en el mateix centre de vaccinació i a la mateixa hora

La Conselleria de Salut avança l'administració de la segona dosi d'AstraZeneca per al grup de 60 a 69 anys

Les persones que tenguin cita a partir del 15 de juliol, si volen, podran ser vaccinades dues setmanes abans

La Conselleria de Salut i Consum ha decidit avançar dues setmanes l'administració de la segona dosi d'AstraZeneca per al grup de població de 60 a 69 anys que encara està pendent de completar la vaccinació. Davant l'avanç de casos positius provocats pel cep Delta, Salut ha decidit avançar de la dotzena a la desena setmana la segona dosi d'aquest grup poblacional per completar la pauta.

 

D'aquesta manera, el grup de població de 60 a 69 anys que té cita per ser vaccinat amb la segona dosi d'AstraZeneca a partir del dia 15 de juliol podrà avançar voluntàriament 14 dies exactes l'administració de la segona dosi. Aquesta decisió afectarà 39.816 persones d'aquest grup que encara no han completat la pauta vaccinal.

 

Totes les persones d'aquest grup poblacional que tenen cita per a la segona dosi d'AstraZeneca a partir del 15 de juliol rebran un SMS informant que poden ser vaccinades just 14 dies abans, en el mateix centre de vaccinació on tenen la cita i a la mateixa hora. A tall d'exemple, si la cita fos el dijous 15 de juliol, podrien anar-hi el dijous 1 de juliol, en el mateix centre de vaccinació i a la mateixa hora assignada.

 

Per a les persones de 60 a 69 anys que tenen cita per a la segona dosi d'AstraZeneca de l'1 al 14 de juliol no hi haurà canvis. Mantindran la cita original, ja que no hi ha possibilitat d'avançar la cita 14 dies exactes.

 

La Conselleria de Salut ha pres aquesta decisió en el moment en què ha rebut la confirmació per part del Ministeri de l'arribada de totes les dosis necessàries. En concret, ja s'han immobilitzat 55.000 dosis per completar la vaccinació d'aquest grup de població.