1 juny 2021 <10aL>Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: Son Espases obre sis línies per a les segones dosis per als menors de 60 anys vaccinats amb AstraZeneca NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat
L’Hospital ha reservat un centenar de places d’aparcament exclusivament pels usuaris que hagin de ser vaccinats

COVID-19: Son Espases obre sis línies per a les segones dosis per als menors de 60 anys vaccinats amb AstraZeneca

L’espai està situat devora el vestíbul d’hospitalització i es preveu vaccinar diàriament 1.300 persones, entre les 8 i les 22 hores

L’Hospital Universitari Son Espases obre demà dimecres, 2 de juny, sis línies de vaccinació per als menors de 60 anys que varen rebre la primera dosi d’AstraZeneca. El nou espai habilitat està situat devora del vestíbul d’Hospitalització (Planta -2, Mòdul N). Estarà obert entre les 8 i les 22 hores, del dilluns al divendres. Vint-i-un professionals —9 infermeres, 9 tècniques auxiliars en cures d’infermeria i 7 administratius — atendran les 1.300 persones que passaran diàriament pel punt de vaccinació de Son Espases.

 

L’Hospital ha reservat un centenar de places d’aparcaments exclusivament per a les persones que hi vagin a rebre la segona dosi. El punt de vaccinació i les places d’aparcament estan senyalitzades des de l’entrada de l’Hospital.

 

A les Illes Balears hi ha 37.642 persones menors de 60 anys pendents de la segona dosi. La majoria d’aquestes persones formen part de col·lectius professionals essencials (cossos i forces de seguretat, docents i sanitaris). Fins ara, 24.943 persones han emplenat el formulari. D’aquestes, 21.764 han demanat el vaccí d’AstraZeneca i 3.179 la de Pfizer.

 

El Servei de Salut va posar en marxa divendres passat la web www.ibsalut.es/2-dosi-az, on les persones interessades poden consultar informació sobre cadascuna de les pautes vaccinals (Pfizer i AstraZeneca).