31 maig 2021 <10aL>Conselleria de Salut i Consum

El Servei de Salut fa una crida pública per contractar personal d'infermeria NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

El Servei de Salut fa una crida pública per contractar personal d'infermeria

S’ofereixen nomenaments temporals a les illes de Mallorca, Menorca i Eivissa

El Servei de Salut  fa una crida pública per contractar personal d’infermeria per prestar serveis a Mallorca, Menorca i a Eivissa. S’ofereixen nomenaments temporals per cobrir vacances i substitucions, amb incorporació immediata durant el mes de juny.

Els professionals que estiguin interessats a prestar aquests serveis poden informar-se’n per mitjà de la web del Servei de Salut https://www.ibsalut.es/professionals/recursos-humans/treballa-amb-nosaltres/borsa-unica

Els professionals que es vulguin inscriure han d’enviar un correu electrònic per informar de la seva disponibilitat a l’adreça bolsaunica@ssib.es. En l’assumpte han d’indicar «nomenament infermer/infermera».

En el cos del missatge han d'indicar les dades de contacte: nom i llinatges, número del document d'identitat, número de telèfon i adreça electrònica de contacte. També és convenient que adjuntin el currículum i que indiquin en quina àrea o processos tenen experiència i en quina illa o en quines illes estan disposats a treballar.