3 febrer 2021 Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

Visita a l’ Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA) NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Visita a l’ Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA)

El conseller d’Educació, Universitat i Recerca, Martí March, ha visitat avui l’Institut Mediterrani d’Estudis Avançats (IMEDEA), centre mixt d’investigació entre el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat de les Illes Balears (UIB). L’han acompanyat la secretària autonòmica d’Universitat, Recerca i Política Lingüística, Agustina Vilaret, i el director general de Política Universitària i Recerca, Josep Lluis Pons.

Es continua així amb una ronda de reunions amb els diferents instituts de recerca de Balears, amb l’objectiu de tractar qüestions relacionades amb l’impuls de la ciència i la tecnologia a les Illes.

L'IMEDEA pertany a l'àrea cientifico-tècnica de Recursos Naturals del CSIC i el seu objectiu principal és la producció de coneixement científic i tècnic d'alta qualitat sobre l'estructura i funcionament de la natura i la seva resposta a les activitats humanes. El seu àmbit preferent d’investigació són els ecosistemes marins, costaners i insulars.

En el decurs de la visita ha tengut lloc una reunió amb el director del centre, Gotzon Basterretxea, i Enrique García, vicerector d’Investigació i Internacionalització de la UIB i un recorregut pels laboratoris del centre.