LOGO CAIB
Contingut
22 abril 2020Conselleria de Salut i Consum

COVID-19: El Servei de Salut distribueix 1,3 milions de mascaretes a les oficines de farmàcia per reforçar l’abastament NNota Informativa

Foto de noticia

COVID-19: El Servei de Salut distribueix 1,3 milions de mascaretes a les oficines de farmàcia per reforçar l’abastament

El Servei de Salut ha iniciat la distribució d’1.300.000 mascaretes quirúrgiques a les oficines de farmàcia de les Illes Balears per tal de reforçar-ne l’abastament. Les mascaretes tendran un preu màxim de 0,96 euros (IVA inclòs) per unitat.

Aquest és el preu màxim que va fixar ahir la Comissió Interministerial de Preus dels Medicaments del Ministeri de Sanitat.

D’aquesta manera, les persones censades majors de 12 anys podran adquirir, des d’avui, un màxim de dues mascaretes quirúrgiques. El control de la venda queda assignat a cada oficina de farmàcia.

Les mascaretes, que procedeixen de l’estocatge del Sevei de Salut, es distribuiran a través de la Cooperativa d’Apotecaris, Bamesa i Cofarme, i el repartiment es farà en proporció a la població censada en els municipis de les zones farmacèutiques de totes les illes.

L’objectiu de la mesura és contribuir a reforçar el proveïment del material i garantir-ne un accés amb equitat a totes les illes.