7 d’abril 2020 Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

Aprèn català sense adonar-te’n NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Aprèn català sense adonar-te’n

La Direcció General de Política Lingüística fa recomanacions per aprendre la llengua des de casa

Aprofitar el confinament per aprendre o millorar els coneixements de català, i fer-ho d’una forma lúdica. Aquesta és la idea amb què la Direcció General de Política Lingüística ha posat en marxa la iniciativa «Aprèn català sense adonar-te’n». Des de ja fa una setmana s’ofereixen propostes i suggeriments d’activitats que es poden dur a terme des de casa en llengua catalana. La iniciativa està enfocada a totes les edats i públics, i es pot adreçar igualment a les persones que ja saben català. 

Dia rere dia, i a través de les xarxes socials de la Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca, trobarem recomanacions de sèries de televisió, exercicis per mantenir la forma, revistes amb accés obert o música. Les propostes es van acumulant al web de la Direcció General de Política Lingüística perquè es puguin recuperar. 

Segons ha explicat la directora general de Política Lingüística, Beatriu Defior, la iniciativa vol mostrar que hi ha moltes maneres d’aprendre una llengua, a més d’anar a classe. Defior ha incidit en el fet que en una societat lingüísticament normalitzada, l’aprenentatge informal de la llengua hi té un gran pes. “Aquests dies que ens toca quedar a casa, què millor que aprendre català fent una activitat de lleure?”, ha conclòs la directora general.

Enllaç al web