LOGO CAIB
Contingut
1 abril 2020Conselleria de Medi Ambient i Territori

COVID-19: IBANAT inicia la distribució regular de material mèdic a les unitats bàsiques de salut (UBS) de Mallorca NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

COVID-19: IBANAT inicia la distribució regular de material mèdic a les unitats bàsiques de salut (UBS) de Mallorca

Els repartiments es faran els dimecres i divendres durant les quatre setmanes vinents

L’Institut Balear de la Natura (IBANAT) ha iniciat, aquest dimecres, el repartiment de material mèdic a les unitats bàsiques de salut (UBS) de Mallorca en coordinació estreta amb la gerència d’Atenció Primària de l’IB-SALUT.

En concret, s’han distribuït màscares quirúrgiques, màscares FFP2, ulleres de seguretat, bates de protecció, granotes impermeables i unitats de solució hidroalcohòlica.

La col·laboració entre les conselleries de Medi Ambient i Territori i de Salut i Consum es repetirà cada dimecres i divendres durant les pròximes quatre setmanes i, si escau, es renovarà. En aquest primer repartiment hi han participat deu treballadors treballadors amb sis furgonetes que han cobert les rutes de distribució de material mèdic confeccionades per la Conselleria de Salut i Consum. El material es recollirà al centre de recepció de material habilitat al Centre de Salut de Son Pisà, a Palma.

Abans d’iniciar la jornada laboral, els treballadors de l’IBANAT han rebut els seus equips de prevenció individual i la formació en prevenció de riscs laborals necessària per a dur a terme aquesta actuació.

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, ha destacat que «posam a disposició del Govern tots els nostres efectius per tal d'ajudar en la gestió de la crisi sanitària». «En aquest sentit», ha afegit, «les tasques de repartiment ajudaran a fer arribar d'una manera més diligent els equips de protecció per a tot el personal sanitari de les Illes».

Mir ha expressat, també, el seu «agraïment al personal de l’IBANAT i de la Conselleria de Medi Ambient i Territori pel seu compromís públic envers la gestió d'aquesta difícil situació».