26 març 2020 Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat

Previsions per a demà PPrevisions

Previsions per a demà

Actes programats

1)09:00h

REUNIÓ MESA ENSENYAMENT

 

Dia: divendres,  27 març
Hora: 09:00 hores
Lloc: Videoconferència des de la seu de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca.

Divendres, 27 de març, es reuneix de forma extraordinària la Mesa de l’Ensenyament Privat Concertat de les Illes Balears amb dos  punts a l’ordre del dia: Informacions Conselleria Educació, Universitat i Recerca i Resolució de dubtes.

2)12:00h

CONSELL DE GOVERN

Dia: divendres, 27 de març

Hora:  12.00 h

Lloc: via xarxes i pàgina web del Govern.

La portaveu del Govern, Pilar Costa, compareixerà en roda de premsa per donar compte dels acords de Consell de Govern.

Ateses les circumstàncies especials decretades amb l’estat d’alarma, la roda de premsa no serà presencial. La compareixença es podrà seguir pels canals de les xarxes socials Youtube i la pàgina web del Govern de les Illes Balears.

Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 653 28 50 08 indicant el nom del redactor o redactora i el del mitjà.

Els acords del Consell de Govern es penjaran a la Sala de Premsa. (http://premsa.caib.es)

3)12:00h

MESA SECTORIAL

Dia: divendres, 27 març
Hora: 12:00 hores
Lloc: Videoconferència des de la seu de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca.


Divendres, 27 de març, el conseller d'Educació, Universitat i Recerca, Martí March, assisteix a la Mesa Sectorial extraordinària d'Educació amb dos punts a l’ordre del dia: Oposicions docents i Instruccions sobre l'atenció educativa de l'alumnat i els efectes acadèmics del període de suspensió de l'activitat educativa presencial.

4)13:00h

NOVA CONVOCATÒRIA COVID-19

Dia: divendres, 27 de març   

Hora:  13.00 h

Lloc: sala de premsa Conselleria de Salut i Consum (pl. d’Espanya, 9, Palma)

 

El portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de les Illes Balears, Javier Arranz, oferirà les darreres dades d’afectació del SARS-CoV-2 de les Illes Balears i aclarirà dubtes als mitjans a les 13.00 h, a la sala de premsa de la Conselleria de Salut i Consum. Per evitar desplaçaments innecessaris, la compareixença es podrà seguir a través del servei de reproducció en línia d’IB3 a IB3.org/directe. Els interessats poden remetre les preguntes pertinents a través del gabinet de comunicació de la Conselleria.