30 d’octubre 2019 <10aL>Conselleria de Salut i Consum

La Conselleria de Salut i Consum, guanyadora del premi Best in Class 2019 a la Millor Gestió Hospitalària NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La Conselleria de Salut i Consum, guanyadora del premi Best in Class 2019 a la Millor Gestió Hospitalària

El comitè tècnic ha destacat la gestió realitzada l’any passat en matèria d’infraestructures, llistes d’espera o plans i estratègies, entre altres aspectes

 La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, acompanyada pel director general del Servei de Salut, Juli Fuster, ha recollit a Santiago de Compostel·la el premi Best in Class 2019 en la categoria de Millor Gestió Hospitalària. El comitè tècnic ha avaluat i destacat la gestió realitzada l’any passat en matèria de pla d’infraestructures (centres de mitjana i llarga estada aprovats i en execució), la innovació i la sostenibilitat, la gestió de temps d’espera, els plans i estratègies en salut (cronicitat, salut mental...), l’esforç pressupostari, l’assistència a estrangers comunitaris i, particularment, ha valorat la gestió de l’Hospital Universitari Son Espases, centre «d’alta qualitat i referència assistencial».

El premi ha estat un dels reconeixements que atorguen Gaceta Médica i la Càtedra d’innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rei Joan Carles a les comunitats autònomes. Aquests guardons tenen per objectiu reconèixer públicament el millor centre d’atenció primària, el millor hospital i els millors serveis i unitats del territori nacional, tant públics com privats, que cerquen l’excel·lència en l’atenció que presten als pacients.

La concessió d’aquests premis es basa en la puntuació obtinguda pels candidats amb l’índex de qualitat assistencial al pacient (ICAP), que s’estableix a partir de l’anàlisi multivariable de les dades recollides en els qüestionaris d’autoavaluació emplenats per hospitals i centres d’atenció primària. Els guanyadors i finalistes formen part de la Guia dels Millors Hospitals i Serveis Sanitaris que s’edita anualment.