LOGO CAIB
18 juliol 2019 Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca

Graduats de l'ESADIB presenten Paradise of Love en el marc del programa Joves Qualificats del SOIB NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Graduats de l'ESADIB presenten Paradise of Love en el marc del programa Joves Qualificats del SOIB

Els graduats de l'ESADIB Ona Beneït, Núria Fiol, Alba Flor, Pedro Granero i Carlos Llecha han participat en el programa Joves Qualificats del SOIB amb un projecte innovador que combina les arts escèniques amb la recerca i permet reflexionar sobre el teatre com a eina de transformació socila.

Tota la feina realitzada al llarg de 15 mesos es recull a l’audiovisual “Paradise of Love, quadern de recerca” amb l'objectiu de deixar testimoni del que s'ha fet. El projecte de recerca i creació “Arts escèniques al servei de la consciència social” s'ha centrat en l’impacte del fenomen turístic a les Balears des d’una perspectiva artístico-social i de gènere, i s'ha dut a terme, durant 15 mesos per aquest grup d’actors, que han comptat amb la col·laboració d'entitats veinals, experts teatrals en dramatúrgia i bufó, a més de nombroses aportacions des de diferents àmbits. 

Aquesta acció s’ha emmarcat dins del programa deJoves Qualificats del SOIB, i ha estat cofinançada pel SOIB i el Fons Social Europeu.El documental està dirigit per la directora Elisa Banal Juaneda que ha pogut entrevistar als directors del projecte de recerca i als actors implicats. A més ha pogut fer un seguiment amb la càmera dels propis processos d’investigació i de diversos espectacles escènics fruit de les conclusions extretes.

L'audiovisual es pot veure al següent enllaç: http://bit.ly/2XMZTyI