18 març 2019 | <9ªL> Conselleria de Cultura, Participació i Esports

'Desenvolupament cultural i economia' a càrrec de Lorenzo di Pietro de Barcelona Activa, aquest dimarts al cicle 'Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives' NNota Informativa

'Desenvolupament cultural i economia' a càrrec de Lorenzo di Pietro de Barcelona Activa, aquest dimarts al cicle 'Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives'

Aquest dimarts 19 de març a les 19 hores a Ca n'Oleo (carrer de l'Almudaina, 4 de Palma) es durà a terme una nova edició del cicle 'Converses entorn de les indústries culturals i creatives', organitzat per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, amb la ponència 'Desenvolupament cultural i economia'.

La conferència serà a càrrec de Lorenzo Di Pietro, Director d'empresa, emprenedoria i innovació de Barcelona Activa, l'agència de promoció econòmica i local de l'Ajuntament de Barcelona. Lorenzo Di Pietro va néixer a Roma i es va formar en Economia a la Universitat La Sapienza. L'any 2000 es va traslladar a la ciutat de Barcelona, i va cursar el màster en Polítiques Públiques i Socials a la Universitat Pompeu Fabra. Un any més tard va començar a treballar a Barcelona Activa. En els darrers dos anys, ha impulsat noves iniciatives centrades en l'àmbit de la innovació empresarial. Anteriorment, havia dissenyat el Porta22, un equipament pel qual cada any passen desenes de milers de persones que volen cercar feina, canviar de feina, o millorar el seu perfil professional.

L'acte serà presentat per Pep Lluís Pons Hinojosa, Director general d'Innovació i Recerca de la Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme del Govern de les Illes Balears.

El cicle 'Converses entorn de les Indústries Culturals i Creatives' agrupa, entre el 12 de febrer i el 26 de març, especialistes de diferents àmbits territorials i professionals a reflexionar sobre les Indústries Culturals i Creatives. Les trobades es realitzen amb motiu de la creació de l'Institut d'Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB).

Aquestes converses s'emmarquen en el Pla de Cultura de les Illes Balears i tenen la intenció de conèixer com s'està enfocant aquest segment cultural en altres institucions i territoris. Són organitzades per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears i es duen a terme cada dimarts a les 19 hores a Ca n'Oleo, espai de cultura.