26 novembre 2018 | <9ªL> Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

Set cellers del Raiguer de Mallorca presenten el seu vi novell de l’anyada 2018 NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Set cellers del Raiguer de Mallorca presenten el seu vi novell de l’anyada 2018

El vi novell té escassament dos mesos de vida
l’Associació de vinaters de Santa Maria del Camí ha presentat el vi novell de l’anyada 2018, el primer vi de l’any que es pot tastar un cop s’ençaten les bótes.
A l’acte de presentació de la part comercial d’aquest producte hi han assistit el Conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal; el Batlle de Santa Maria del Camí, Nicolau Canyelles i el Director General d’Agricultura i Ramaderia, Mateu Ginard, a més dels vinaters del poble. 
 
Set cellers del Raiguer de Mallorca han mostrat els seus vins novells en el centre comercial Makro de Palma, on la cadena de botigues d'autoservei de productes al major ha adquirit un compromís apostant per aquests productes i comercialitzant-los durant les pròximes dues setmanes en el marc de la precampanya de les festes de Nadal. Es tracta d’un producte no apte per la guarda, per tant de consum ràpid.
 
Parlam del primer vi que s’embotella a Mallorca de l’anyada del 2018. Un vi que escassament té dos mesos de vida, que fa dos mesos encara eren raïms als ceps i que durant aquest temps els vinaters de Santa Maria han anat transformant fins a obtenir aquest producte tan preciat per tots els santamariers.