19 d’octubre 2018 | <9ªL> Conselleria de Cultura, Participació i Esports

Concert solidari “Música pel Llevant” NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Concert solidari “Música pel Llevant”

El concert solidari “Música pel Llevant” serà dilluns 29 d’octubre de 2018, a les 20:30h, a la Catedral de Mallorca a benefici i en memòria dels damnificats per les inundacions
Fanny Tur, consellera de Cultura, Participació i Esports; Teodor Suau, degà de la Catedral de Mallorca; la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, Dra. Joana Maria Seguí, Tomeu Català i Jesús Mullor, president i president executiu de Projecte Home Balears; Pablo Mielgo, director titular de l’Orquestra Simfònica Illes Balears; Joan Company, director de la Coral Universitat Illes Balears; i Gerardo Beltrán, representant dels treballadors de l’Orquestra Simfònica Illes Balears han presentat el concert solidari “Música pel Llevant” que serà dilluns 29 d’octubre 2018, a les 20:30h, a la Catedral de Mallorca.

Aquest concert, que compta amb el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, Projecte Home Balears i la Catedral de Mallorca, serà a benefici i en memòria dels damnificats per les inundacions del passat 9 d'octubre.

L’Orquestra Simfònica Illes Balears amb la soprano Lisa Larsson, el baríton Enric Martínez-Castignani i la Coral Universitat Illes Balears, i la direcció de Pablo Mielgo, interpretaran Nanie de J. Brahms; Cantique de Jean Racine de G. Fauré i el Rèquiem de G. Fauré.

Les entrades tenen un preu de 15 i 25€ i es podran fer donatius en una Fila Zero a través del següent compte bancari: ES56 2100 8634 2002 0002 0784. Els punts de venda són: la Seu de l’Orquestra Simfònica Illes Balears, Musicasa, Seu Projecte Home; Museu de la Catedral de Mallorca i l’ Auditori i Teatre de Manacor. També es podran comprar les entrades a través de la plataforma online “Ticket IB” (https://ticketib.com/).

Documents adjunts: