12 setembre 2018 | <9ªL> Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme

El ParcBit es prepara per a la seva primera Festa Major NNota Informativa

El ParcBit es prepara per a la seva primera Festa Major

La celebració, que tendrà lloc aquest divendres, té com a objectiu crear comunitat entre els treballadors del parc tecnològic

(S'adjunta pòster) 

La Fundació Bit organitza per a aquest divendres 14 de setembre la Festa Major del ParcBit, la primera edició d'una festa que compta amb la col·laboració de 15 empreses i entitats que formen la comunitat ParcBit. Es tracta d'una jornada ludicofestiva on, en un ambient distès, es pretén enfortir les relacions entre els treballadors i les treballadores de les diferents empreses del parc tecnològic i, així, crear comunitat.

El gerent de la Fundació Bit, Biel Frontera, ha afirmat: "esperam que esdeveniments com aquests ajudin a consolidar i dinamitzar la comunitat de persones que feim feina al ParcBit, una comunitat que és un dels atractius més importants d'aquest parc tecnològic". A més, ha valorat positivament la bona resposta del conjunt del ParcBit, cosa que ha permès “múltiples col·laboracions en diferents aspectes de la festa. Per tant, agraïm la implicació de totes aquestes empreses en aquesta primera edició de la Festa Major del ParcBit".

A partir de les 13 hores hi haurà un passacarrer que engrescarà els treballadors del ParcBit i acabarà a les 14 hores davant l'edifici Disset, on es donarà inici al dinar comunitari obert a tots els treballadors del Parc i a tota la gent que hi està vinculada. 

A banda de dinar junts, els assistents podran participar en un sorteig amb nombrosos regals que patrocinen algunes de les empreses del ParcBit. Fins al moment, més d'un centenar de treballadors ja han comprat els seus tiquets per dinar a un preu de 5 euros i així poder participar en el sorteig. Els quatre restaurants del ParcBit (Xkeno?, Meridià, Menjars casolans i Escola Global Cuina), oferiran un menú tancat que també inclourà opcions vegetarianes. 

A més a més, es podrà gaudir de música en directe amb la solista Cristina Marte, d’una zona de demostració de realitat virtual, una altra de fotomuntatges d'animació audiovisual, així com foodtrucks, zona chill out i discjòquei. També es regalaran tassons i carmanyoles reutilitzables. Durant l'esdeveniment es donaran a conèixer dues iniciatives solidàries de cooperació internacional: TATU Project i Enginyeria Sense Fronteres Illes Balears.

Per acabar, la Fundació Bit presentarà l'aplicació "Fes e-dit", una eina que pretén facilitar la mobilitat de les persones que accedeixen al campus de la UIB, a l’EHIB i al ParcBit i reduir l’ús del vehicle privat. 

Han mostrat el seu suport a l'organització d'aquest esdeveniment empreses i organitzacions com Brújula, Estel Ingeniería y Obras, Habitissimo, LADAT, Logitravel, Mark Site Agency, Plugjs, Unics Events, UIB, U Energia i Wireless DNA.