2 d’agost 2018 | <9ªL> Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

L’ABAQUA inverteix 1,3 milions en un nou dipòsit pel municipi de Santa Eulària des Riu amb el fons de l’ITS NNota Informativa

L’ABAQUA inverteix 1,3 milions en un nou dipòsit pel municipi de Santa Eulària des Riu amb el fons de l’ITS

Està previst que les obres finalitzin l’estiu del 2019
El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, acompanyat del gerent de l’Agència Balear de l’Aigua i la Qualitat Ambiental (ABAQUA), Toni Garcias; el conseller insular de Medi Ambient, Gonzalo Juan; el director insular de Turisme, Vicent Torres, i el regidor d’Urbanisme de Santa Eulària, Mariano Juan han visitat les obres de la construcció d’un nou dipòsit per a la l’Ajuntament de Santa Eulària des Riu, que té una capacitat de 5.000 m3. L’import, en la seva totalitat, prové del fons de l’impost de turisme sostenible del 2016 i és de 1.370.688,16 € (IVA inclòs).
 
Les obres d’aquest dipòsit es van iniciar al juny d’enguany i hi ha previst que finalitzin en uns 12 mesos.
 
Es tracta d’un nou dipòsit que tindrà un ús exclusivament municipal i que, segons el conseller Vidal, “l’Estat no l’ha executat i nosaltres complim amb Santa Eulària”. A més, el conseller del ram ha volgut destacar que “la dessaladora  ja es troba en condicions des del passat estiu del 2017 de servir aigua en el moment en què els ajuntaments de l’illa d’Eivissa interessats ho sol·licitin”.