LOGO CAIB
Contingut
22 juny 2018| <9ªL> Conselleria de Salut

Constituïda la Comissió de seguiment entre el Servei de Salut i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB NNota Informativa

Foto de noticia

Constituïda la Comissió de seguiment entre el Servei de Salut i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB

Pretén coordinar accions relacionades amb els àmbits de la docència i la recerca, entre d’altres
Avui s’ha constituït la Comissió Mixta de seguiment entre el Servei de Salut i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de les Illes Balears (UIB) amb l’objectiu de coordinar accions relacionades amb els àmbits de la docència i la recerca, entre d’altres. Històricament, ambdues institucions han col·laborat en diferents àmbits i aspectes, com ara la formació d’alumnes de grau. Amb el temps, la col·laboració s’ha estès a àmbits més diversos, com ara els projectes de recerca i la formació de postgrau.
 
El conveni de col·laboració subscrit el mes passat entre el Govern, el Servei de Salut i la UIB ofereix un marc d’ordenació i d’actuació adequat per ampliar l’espai de col·laboració entre el Servei de Salut i la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, que se centrarà en es aspectes següents:
  • Pràctiques d’alumnes:
    • Analitzar les necessitats de llocs de pràctiques i de disponibilitat.
    • Establir mecanismes per millorar la coordinació entre l’ensenyament teòric i la pràctica clínica, l’avaluació dels alumnes i les conseqüències que les metodologies que s’apliquen en  la pràctica tenen en l’ensenyament.
  • Promoure convenis de transferència de coneixements entre els professionals i els docents.
  • Establir espais i experiències que permetin el reciclatge en matèria de competències clíniques dels professors de la Facultat.
  • Col·laborar en la formació continuada o de postgrau dels infermers / de les infermeres i dels / de les fisioterapeutes del Servei de Salut.