20 juny 2018 | <9ªL> Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

EL SOIB entrevista més de 100 persones per cobrir 70 llocs de treball per a Acciona NNota Informativa

EL SOIB entrevista més de 100 persones per cobrir 70 llocs de treball per a Acciona

El servei SOIB empreses ja duu 22 processos de selecció al llarg de l’any amb més de 1.200 ofertes feina gestionades
El servei SOIB Empreses, del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), ha organitzat una nova jornada de preselecció de personal per al servei d’Informació al passatgers de l’Aeroport de Palma de l’empresa Acciona Facility Services. Per a aquesta temporada turística ha de cobrir 70 llocs d'informació, dels quals 14 s'han reservat per a persones amb discapacitat.
 
Les funcions d’aquests llocs de feina són atendre els passatgers i ajudar a utilitzar els sistemes automàtics; controlar la documentació, gestionar les coes i resoldre i fer informes d'incidències.
 
Després de la presentació, els tècnics del SOIB Empreses, mitjançant la seva oficina sectorial d’Hoteleria i Turisme, i del servei de Recursos Humans d’Acciona, han entrevistat 120 persones.
 
Per a aquesta preselecció s’han rebut 241 formularis i s’han citat 200 persones que complien els requisits fixats per l’empresa, dels quals 2 persones amb discapacitat opten a l’oferta de feina.
 
El procés de selecció ha tingut lloc a la sala Palmanova de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears, on des del passat mes d’abril està instal·lada l'oficina sectorial d'Hoteleria i Turisme. És la segona selecció que es fa a l'EHIB i la primera després de la inauguració de la nova oficina sectorial d'Hoteleria i Turisme.
 
L’obertura de la nova oficina sectorial del SOIB Empreses contribueix a reforçar el sector de l’hoteleria i el turisme, principals generadors de llocs de feina. Aquesta oficina, que ja està operativa amb 4 professionals, permet a les empreses contactar amb personal altament qualificat i a l’alumnat, accedir a les ofertes laborals d’empreses turístiques de prestigi reconegut.

En concret, enguany ja s’han dut a terme 22 jornades de selecció per a empreses de les Balears que suposen més de 1.200 ofertes de llocs de feina. Durant aquest semestre s’han organitzat 13 job days per als grups hotelers Iberostar, Be Live Hotels, Meliá, Thomas Cook, Garden Hotels i 9 per a cadenes de supermercats d’alimentació com Mercadona, Eroski i Carrefour. En total, el SOIB Empreses ha citat més de 3.000 candidats.
 
SOIB Empreses s’ha convertit en una unitat especialitzada que lidera la cartera de serveis per a empreses i dona suport tècnic en la intermediació laboral.