13 juny 2018 | <9ªL> Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques

Continua la recerca de l’aeronau d’extinció d’incendis desapareguda ahir horabaixa NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Continua la recerca de l’aeronau d’extinció d’incendis desapareguda ahir horabaixa

Les tasques de recerca de l’aeronau d’extinció d’incendis de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca continuen avui vespre amb la participació d’una aeronau del Servei Aeri de Rescat (SAR) amb visió nocturna. Tot i haver rastrejat per terra mar i aire un perímetre de 5km al voltant d’on es va perdre el contacte, encara no hi ha notícies de l’aeronau que pilotava Antonio Alfaro.

A l’operatiu han participat un total de 6 aeronaus, 3 del Servei Aeri de Rescat (SAR), una embarcació de Salvament Marítim, dues embarcacions de neteja de litoral de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, una brigada de l’IBANAT, policies locals i voluntaris de Protecció Civil de la zona.

Tal i com s’han establert a la reunió de coordinació d’avui horabaixa, a primera hora de demà matí s’activaran les dues aeronaus del SAR desplaçades des de la península a Mallorca continuaran amb la recerca. També ho farà l’helicòpter de la Guàrdia Civil i les aeronaus de la Conselleria de Medi Ambient. A la reunió ha assistit el germà del pilot desaparegut; Noel Alfaro ha estat informat del tot el dispositiu desplegat avui a la zona per trobar el seu germà.

Per terra, la Direcció General d’Emergències i Interior coordinarà les actuacions de recerca dels voluntaris de Protecció Civil, dels Bombers de Mallorca i d’una secció de la Comandància General de les Illes Balears, que s‘afegeix a l’operatiu. Així mateix, l’embarcació de Salvament Marítim continuarà rastrejant la costa nord de Mallorca.