13 novembre 2017 | <9ªL> Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques

La consellera Catalina Cladera presenta el Projecte de llei de pressuposts CAIB 2018 a Eivissa CConvocatòria

La consellera Catalina Cladera presenta el Projecte de llei de pressuposts CAIB 2018 a Eivissa

La titular d'Hisenda i Administracions Públiques serà rebuda pel president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres. En primer lloc es preveu una reunió amb l'equip de Govern del Consell; posteriorment hi haurà una presentació del Projecte de llei als interlocutors socials i econòmics d'Evissa, i en acabar la reunió, s'atendrà els mitjans de comunicació.
Dia: dilluns 13 de novembre
Hora: 10:30 (imatges reunió amb consell de Govern del Consell); 11:30 (imatges reunió amb interlocutors socials i econòmics); 12:30 roda de premsa
Lloc: Seu del Consell Insular d'Eivissa, Av. d'Espanya 49. EIVISSA

La consellera Catalina Cladera presenta el Projecte de llei de pressuposts CAIB 2018 a Eivissa.
La titular d'Hisenda i Administracions Públiques serà rebuda pel president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres. En primer lloc es preveu una reunió amb l'equip de Govern del Consell; posteriorment hi haurà una presentació del Projecte de llei a representants de l'Administració, interlocutors socials i econòmics d'Evissa, i en acabar la reunió, s'atendrà els mitjans de comunicació.
Cladera estarà acompanyada pel director general de Pressuposts i Finançament, Joan Carrió, i per la directora de l'Agència Tributària de les Illes Balears, Maria Antònia Truyols. Cladera i Carrió compareixeran en roda de premsa conjuntament amb el conseller d'Hisenda del Consell d'Eivissa, Gonzalo Juan.