LOGO CAIB
20 de abril de 2017Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El SOIB realitza la preselecció de personal per a la contractació de 207 persones a Carrefour Mallorca NNota Informativa

El SOIB realitza la preselecció de personal per a la contractació de 207 persones a Carrefour Mallorca


El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) realitza el procés de preselecció de candidats i candidates per a la contractació de 207 persones a totes les seus que la cadena de distribució comercial Carrefour té a Mallorca. D'aquesta manera, per mitjà del servei d'intermediació "SOIB Empreses", Carrefour espera comptar amb professionals qualificats que s'adaptin als perfils sol·licitats per treballar en àrees de vendes, forn, peixateria, caixa, carnisseria, xarcuteria, fruiteria, manteniment, a més de perfils com els de caixers, reposadors i cambrers.

El servei d'intermediació del SOIB pretén amb aquest tipus d'accions generar noves oportunitats laborals per a les persones aturades i facilitar a les persones inscrites en el SOIB la possibilitat de trobar una ocupació millor, alhora que ofereix a les empreses un instrument d'intermediació eficaç per trobar els perfils adequats en funció de les seves necessitats.

En aquesta línia, el SOIB realitza la preselecció de personal a través de la base de dades per trobar els candidats més adequats, a més de dur a terme la difusió de les ofertes, oferir informació i realitzar les entrevistes per facilitar la tasca de contractació de Carrefour.

Aquest procés de selecció s'emmarca i dona continuïtat al conveni signat el 2016 entre el Govern de les Illes Balears i Carrefour per tal de cobrir fins a 1.500 llocs de feina directes per part de l'empresa, amb l'objectiu d'agilitar la contractació de persones i arribar a un major nombre de beneficiaris i beneficiàries.

El servei de selecció de personal de "SOIB empreses" està disponible durant tot l'any i és un dels més sol·licitats per part de les empreses. A més a més, els usuaris del SOIB tenen al seu abast un ventall addicional de serveis, com ara el servei d'informació, el d'orientació per al suport a la millora de la qualificació i recerca de feina, i la formació professional per a l'ocupació, entre d'altres.

 La informació completa de les ofertes la podeu trobar al cercador d'ofertes de feina d'aquesta mateixa pàgina web, i inscriure-us a les que us interessin emplenant el formulari aquí

Les persones que no heu pogut emplenar el formulari de sol·licitud i estau interessades en les ofertes de:

PERSONAL DE VENDES, FORN, CAIXA, FRUITERIA, MANTENIMENT, CAMBRERS I REPOSADORS, podeu accedir al procés de preselecció  presentant-vos amb un currículum actualitzat el dia 3 de maig a les  9:00h o a les 12:00h. a la Sala d'Actes de la Conselleria de Treball,  Comerç i Indústria (Plaça de Son Castelló, 1. Polígon Son Castelló.  07009 Palma).

CARNISSERIA, XARCUTERIA I PEIXATERIA, podeu accedir al procés de preselecció  presentant-vos amb un currículum actualitzat el dia 28 d'abril de les  9:00h a les 12:00h. a l'oficina del SOIB del carrer Mateu Enric Lladó, 21. Palma.

Disculpau les molèsties i gràcies per la vostra paciència.