8 març 2017 | <9ªL> Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

L’Ajuntament de Sant Antoni lliura els permisos de venda per al mercat ICAPE als alumnes d’Eivissa NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

L’Ajuntament de Sant Antoni lliura els permisos de venda per al mercat ICAPE als alumnes d’Eivissa

El batle de Sant Antoni de Portmany, José Tur Torres, i la directora gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), Núria Hinojosa, han lliurat aquest matí el permís de venda a 21 grups d’alumnes per tal que puguin participar al mercat ICAPE que tendrà lloc el dia 12 de maig a Sant Antoni de Portmany. Les juntes directives de cada grup han rebut el document que els permetrà posar a la venda els productes elaborats per guanyar diners que després donaran a una ONG.

El mercat ICAPE és l’activitat final que conclou el programa que ja compta amb cinc edicions. L’objectiu d’ICAPE és impulsar les capacitats emprenedores dels alumnes a través de la creació d’una cooperativa, en el cas d’Educació Primària, o d’una ONG, en el cas d’Educació Secundària. ICAPE és un programa impulsat de manera conjunta per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, a través de l’IDI, i la Conselleria d’Educació i Universitat. En el cas d’Eivissa, un total de 21 classes de diferents centres escolars participen enguany a ICAPE, 14 al programa Emprendre a la Meva Escola (EME) per a Primària, i 7 a Joves Emprenedors Socials (JES) per a Secundària.

Hinojosa ha volgut agrair al batle de Sant Antoni l’ajuda i la col·laboració del consistori per a la celebració del mercat ICAPE que el municipi acollirà per primer cop. Està previst que les paradetes es muntin al Passeig de les Fonts per tal que els alumnes puguin posar en pràctica tots els coneixement empresarials que han après durant el curs.