5 juliol 2016 | <9ªL> Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

Uns 70 graduats socials s’informen dels ajuts i subvencions de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Uns 70 graduats socials s’informen dels ajuts i subvencions de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El conseller Iago Negueruela i la directora general Isabel Castro ofereixen una xerrada informativa en una sessió organitzada pel Col·legi Oficial de les Illes Balears
Uns 70 Graduats Socials de Balears han participat en una sessió informativa que han impartit el conseller de Treball, Comerç i Indústria, Iago Negueruela, i la Directora General de Treball, Economia Social i Salut Laboral, Isabel Castro, que han informat sobre els ajuts i subvencions que la Conselleria ha posat en marxa en aquestes darreres setmanes, adreçades fonamentalment a empreses i autònoms. També s'ha explicat als professionals els criteris i objectius del Pla de Lluita contra la Precarietat en el Treball, que ha impulsat el Govern per als mesos de juliol i agost d’enguany.

En concret, La Conselleria  destina 1.511.000 euros a fomentar l’ocupació i el creixement econòmic. Enguany s’han publicat ja tres convocatòries per estimular la contractació en indústries tradicionals i també estratègiques; per fomentar l’autoocupació i per a la promoció de fórmules d’economia social.

La jornada informativa ha estat organitzada pel Col·legi Oficial de Graduats Socials de les Illes Balears, i s'ha pogut seguir simultàniament des de Menorca i Eivissa, per videoconferència.

La Conselleria de Treball considera importants aquests tipus de sessions informatives, ja que els Graduats Socials col·legiats representen, a través dels seus despatxos professionals, a més del 80% de les petites i mitjanes empreses de les Illes Balears.
 

Documents adjunts: