18 desembre 2015 | <9ªL> Presidenta

La presidenta del Govern assisteix a la celebració de les Festes de Nadal de l’Hospital Universitari de Son Espases NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La presidenta del Govern assisteix a la celebració de les Festes de Nadal de l’Hospital Universitari de Son Espases

S’ha retut homenatge als treballadors jubilats el 2015 i als que compleixen 25 anys de servei
La presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la consellera de Salut, Patricia Gómez, han assistit a la celebració de les festes de Nadal que ha organitzat l’Hospital Universitari de Son Espases. A l’acte han estat presents la gerent de l’hospital, Dolores Acón, i l’equip directiu del centre.

Durant la celebració s’ha homenatjat un total de 116 treballadors de totes les categories professionals —metges, infermeres, auxiliars, zeladors, administratius, personal de cuina, etc.— que compleixen 25 anys de servei a l’Hospital Universitari Son Espases, i altres 85 professionals que s’han jubilat al llarg del 2015.

Armengol ha volgut manifestar al personal “en nom de tots els qui no ho poden fer, el profund agraïment de milers de persones a qui han ajudat, procurant ànims i salut”. La presidenta ha recordat també que aquests treballadors “representen una part de la generació que ha treballat quan només hi havia un hospital a la comunitat, fent possible un trasllat de Son Dureta a Son Espases modèlic i eficient, cosa que va permetre continuar l’activitat sense incidències”.

“La vostra professionalitat —ha incidit la presidenta— ha estat la millor garantia d’un servei públic de qualitat, tot i les retallades i actuacions més centrades en les xifres que en les necessitats de les persones”.

En aquest sentit, Armengol ha explicat que la gestió sanitària “és una prioritat per a aquest Govern, que avui ha aprovat una oferta d’ocupació pública que suposa la incorporació de 228 professionals de diverses categories”. Així mateix, està prevista una altra oferta d’ocupació pública per al 2016, amb l’objectiu d’arribar a la incorporació de 500 professionals.

En la mateixa línia, la consellera de Salut, Patricia Gómez, ha insistit en el fet que “s’estan reforçant les plantilles per tal de donar una millor atenció als ciutadans”.

L’acte d’homenatge als professionals també ha comptat amb l’actuació de la cantant Francina Roca, que ha interpretat el Cant de la Sibil·la, acompanyada per la Coral de Son Espases. Les autoritats han aprofitat l’acte per visitar el betlem guanyador del concurs de betlems organitzat a l’hospital, fet pels serveis de Cardiologia i de Cirurgia Vascular.