21 d’agost 2015 | <9ªL> Presidenta

La presidenta Francina Armengol assisteix als actes programats amb motiu de la festivitat de Sant Agustí 2015 de Felanitx NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

La presidenta Francina Armengol assisteix als actes programats amb motiu de la festivitat de Sant Agustí 2015 de Felanitx

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assistit avui vespre als actes programats amb motiu de la festivitat de Sant Agustí 2015 de Felanitx, al pregó i a la Nitxdelart. Als actes també hi ha assistit el vicepresident i conseller d’Innovació, Recerca i Turisme, Biel Barceló.
La presidenta Armengol ha estat rebuda pel batle de Felanitx, Joan Xamena, per la corporació local i l’artista i pintor internacional felanitxer i pregoner de les festes, Miquel Barceló.
Després d’escoltar el pregó que ha ofert Miquel Barceló des de la Casa de Cultura, la presidenta Armengol ha fet un recorregut per la Nitxdelart, on ha vist els projectes i novetats artístiques de les Illes Balears exposats a la mostra. La visita ha començat a la Casa de Cultura i ha seguit per Can Vell, la Galeria Bennàssar, l’Espai Can Gelabert, Cai Vermell, l’Espai Creatiu, la Galeria d’art Miquel Nicolau i l’Espai Sa Protectora. Per finalitzar, la presidenta Armengol ha visitat la Fundació Barceló.