LOGO CAIB
18 setembre 2023 Conselleria de Salut

El Servei de Salut crearà una subdirecció de farmàcia

Foto de noticia

El director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Javier Ureña, ha anunciat avui durant la seva participació en la VIII edició del Programa Expert en Política Sanitària i Farmacoeconomia que recuperarà la subdirecció de Farmàcia amb l'objectiu de coordinar totes les accions que suposen anualment una inversió de 269.436.000 euros dins el pressupost del Servei de Salut.

La Subdirecció de Farmàcia estarà ubicada sota la dependència de la Direcció d'Assistència Sanitària i entre d'altres, promourà la cultura de l'ús racional dels medicaments, garantirà l'eficiència en l'adquisició dels medicaments hospitalaris, implantarà circuits alternatius per als ciutadans que millorin l'accessibilitat als medicaments i a la informació individual de la història farmacoterapèutica pròpia.

El director general ha participat en el col·loqui "La capacitat d'adaptació de les CC. AA. a la nova situació" juntament amb Carlos Gustavo, subdirector general de Farmàcia i Prestacions d'Andalusia i Juan Carlos Valenzuela, coordinador general de Farmàcia de Castilla la Mancha.