LOGO CAIB
30 març 2023 Conselleria de Salut i Consum

El Servei de Salut incorpora 686 auxiliars d’infermeria que han superat el concurs oposició

Foto de noticia


El Servei de Salut ha incorporat un total de 686 auxiliars d’infermeria que han superat el concurs oposició, després que s’hi hagin inscrit 2.948 participants i que 1.542 hagin superat la fase d’oposició.

Els professionals que han superat el concurs oposició de la categoria d’auxiliar d’infermeria han pres possessió de la seva plaça avui en els centres següents:

 

Hospital Universitari Son Espases: 310

Hospital Comarcal d’Inca: 53

Hospital de Manacor: 84

Hospital Universitari Son Llàtzer: 96

Atenció Primària de Mallorca: 40

Hospital Mateu Orfila: 45

Atenció Primària de Menorca : 4

Hospital Can Misses: 61

Hospital de Formentera: 4

Atenció Primària d’Eivissa i Formentera: 2

 

Amb aquesta incorporació el Govern compleix el compromís de crear llocs de feina fixes a la funció pública. El Servei de Salut ha apostat per reforçar i promoure la convocatòria de processos selectius derivats de les diferents ofertes d’ocupació pública des de l’any 2015.

La subdirecció de Recursos Humans del Servei de Salut ha finalitzat amb aquest procés l’adjudicació de l’oferta pública de concurs oposició convocada entre 2015 i 2021. En total s’han adjudicat 3.834 places fixes a professionals de 68 categories diferents, una vegada finalitzats tots els processos que estaven en marxa. Es tracta d’un canvi de rumb en matèria de recursos humans, amb l’objectiu clar d’estabilitzar l’ocupació, disminuir la precarietat i recuperar els drets laborals.