LOGO CAIB
26 març 2023 Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

Previsions per demà PPrevisions

Previsions per demà

Actes programats

1)12:00h

CONSELL DE GOVERN

Dia: dilluns, 27 de març
Hora: 12.00 h
Lloc: Consolat de Mar, via xarxes i pàgina web del Govern

 

Compareixença en roda de premsa per donar compte dels acords de Consell de Govern.

La roda de premsa serà presencial i es podrà seguir també per les xarxes socials i la pàgina web del Govern de les Illes Balears. Els mitjans que vulguin formular preguntes podran fer-ho enviant un missatge de Whatsapp al telèfon 681 11 32 56  indicant el nom del redactor o redactora i el del mitjà.

2)12:00h

MURAL HOMENATGE

Dia: dilluns 27 de març 
Hora: 12 h 
Lloc: avinguda del tren (davant l'aparcament d'autobusos de Can Buades), Inca

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat, Mercedes Garrido, inaugurarà el mural 'Dones sabateres', acompanyada de la directora de l'IBDONA, Maria Duran. 

3)12:00h

CAN JUNYER

Dia: dilluns, 27 de març
Hora: 12 h
Lloc: Can Junyer (C/Lluc Alcari, 3, Llucalcari, Deià)

El conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura, Miquel Company, visita les obres del Centre de Creació i Recerca Llucalcari, un equipament activador de la recerca artística i de residència d'artistes, tant per donar a conèixer la figura dels donants Joan Junyer i Dolors Canals, com el seu llegat a l'entorn de la recerca, l'art, la pedagogia, la tecnologia, la transversalitat cultural i el territori.

També hi assistiran la directora general de Cultura, Catalina Solivellas; el secretari general de la Conselleria de Mobilitat i Habitatge, Francesc Ramis; el batle de Deià, Lluís Apesteguia; i els redactors del projecte i directors de les obres, Óscar Canalis i Laura Jaume.

 

4)12:00h

CONVENI QUALIFICACIONS

Dia: dilluns, 27 de març de 2023
Hora: 12 hores
Lloc: sala de premsa de la Conselleria (carrer del Ter, 16. Polígon de Son Fuster)

El conseller d'Educació i Formació Professional, Martí March, acompanyat del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, Antoni Baos, signarà dilluns, 27 de març, a les 12 hores, el conveni de col·laboració amb els representants de CAEB, PIMEM, UGT i CCOO per a promocionar la qualificació professional dels treballadors de les Illes.

En nom de les diferents entitats signaran els convenis: Carme Planas, presidenta de CAEB, Jordi Mora, president, de PIMEM, Lorenzo Navarro, secretari general d'UGT i José Luís García, secretari general de CCOO. També assistirà la directora de l'Institut de les Qualificacions Professionals de les Illes Balears (IQPIB), Glòria Escudero.

 

 

5)12:00h

PRESCRIPCIÓ EXERCICI FÍSIC

Dia: Dilluns, 27 de març de 2023
Hora: 12.00h
Lloc: Centre de Salut Son Serra (La Vileta), carrer de Massanella, 22B, La Vileta-Son Rapinya, Palma

La consellera d'Afers Socials i Esports, Fina Santiago, la consellera de Salut, Patricia Gómez i la presidenta del Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física de les Illes Balears (COLEF), Carmina Vera, presenten un pla de promoció de l’activitat física i prescripció d’exercici físic a les Illes Balears que permetrà que els professionals sanitaris preescriguin exercici i activitat física. També hi assistiran el director general d'Esports, Carles Gonyalons i la directora general de Salut Pública i Participació, Maria Antònia Font.

6)12:30h

PROJECTES A PORTOCOLOM

Dia: dilluns 27 de març 2023
Hora: 12:30h
Lloc: Moll de La Duana (Portocolom)

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Josep Marí, acompanyat del director general de transport marítim i aeri, Xavier Ramis, la Directora Insular de Pratrimoni, Kika Coll, el batle de l'Ajuntament de Felanitx, Jaume Monserrat, i el gerent de Ports IB, Juanvi Roselló, presentarà les novetats en relació als projectes que du a terme Ports IB al port de Portocolom. 

7)16:30h

Actualització

NOVA CONVOCATÒRIA ATENCIÓ PRIMÀRIA

Dia: dilluns, 27 de març

Hora: 16.30 h i 17.30

Lloc: Camí de Son Gotleu, 83, i Passatge de Cala Figuera, 12.

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, assisteix a la presentació de les reformes dels centres de salut de Son Gotleu i de Son Rutlan. L’acompanyaran el director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Manuel Palomino, i el gerent d’Atenció Primària, Miquel Caldentey.

8)16:45h

LLIBRE CORNELIUS ATTICUS

Dia: dilluns, 27 de març
Hora: 16.45 h
Lloc: auditori de la Fundació Sa Nostra/Caixa de Balears. C/ de la Concepció,12 Palma

La consellera d’Afers Socials i Esports, Fina Santiago, i el director general d’Esports, Carles Gonyalons, fan entrega del llibre «Distincions Cornelius Atticus 1996-2021. Una vida dedicada a l’esport» a les persones guardonades i als membres del jurat durant els 25 anys d'existència del màxim guardó esportiu que s'atorga a les Illes Balears a les persones que han dedicat tota la seva vida a la pràctica i a la promoció de l’esport. Tots plegats es faran una fotografia. Escrita pel periodista Toni Traveria, la publicació recull la història dels 25 anys dels premis que atorga el Govern.

Aquest acte serà previ a l'acte de lliurament del Cornelius Atticus 2022, a partir de les 17 hores.