LOGO CAIB
24 d’abril 2018 | <9ªL> Conselleria de Treball, Comerç i Indústria

El SOIB comença avui la primera de les tres jornades de preselecció per cobrir 224 llocs per a Carrefour, amb 900 entrevistes programades NNota Informativa

Foto de noticia

El SOIB comença avui la primera de les tres jornades de preselecció per cobrir 224 llocs per a Carrefour, amb 900 entrevistes programades

El servei SOIB Empreses ha convocat, des d’avui i fins dijous, un nou procés de selecció de personal per ocupar els 224 llocs de feina que ofereix la cadena d’hipermercats Carrefour a Palma i sa Coma (Sant Llorenç des Cardassar). Els perfils sol·licitats són per a les àrees de carnisseria, xarcuteria, peixateria, fruiteria, forn, snack-bar, vendes, reposició, caixa i manteniment.
 
Per a aquestes ofertes de feina el SOIB ha citat més de 900 persones a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

Per a la primera selecció d’avui, s’han convocat 312 persones, per cobrir 148 llocs de feina dels perfils professionals de caixa i reposició que s’oferien.
 
Després de la presentació genèrica del grup i d’una breu explicació del procés, els 9 tècnics del departament d’Orientació́ i Intermediació del SOIB s’han encarregat de fer, en dos torns, les entrevistes personals amb els candidats presentats. En acabar aquesta primera fase, el SOIB remetrà una llista única perquè Carrefour en faci la selecció́ final al seu II Foro de Empleo, que tindrà lloc a principi del pròxim mes. Les contractacions començaran a partir de maig de forma progressiva.
 
Per a les properes jornades de dimecres i dijous s’han citat quasi 600 persones.
 
L’any passat per mitjà del servei d’intermediació del SOIB, Carrefour va seleccionar 207 persones per ocupar llocs de feina en els seus establiments a Mallorca.