LOGO CAIB
31 març 2023 Conselleria d'Afers Socials i Esports

Comencen les obres del centre de dia d’Alaró al qual Afers Socials hi destina 1 milió d’euros NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

Comencen les obres del centre de dia d’Alaró al qual Afers Socials hi destina 1 milió d’euros

El centre públic disposarà de 25 places per a persones majors en situació de dependència que també finançarà la Conselleria d’Afers Socials

L’Ajuntament d’Alaró és l’encarregat de l’obra

Comencen les obres del primer centre de dia públic d’estades diürnes per a persones en situació de dependència d’Alaró, un nou equipament que comptarà amb 25 places que s’incorporaran a la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència.

La Conselleria d’Afers Socials i Esports hi aporta 1 milió d’euros, com a despesa derivada del conveni de col·laboració, mentre que l’Ajuntament d’Alaró hi aportarà altres 500.000 euros, fins arribar al cost total del projecte que ascendeix a 1,5 milions d’euros. El Consell de Mallorca, a través del departament de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, va concedir 230.000 euros a l’Ajuntament d’Alaró per a poder comprar un espai (en aquest cas, s’ha adquirit el solar) per a poder-hi fer el centre d’estades diürnes. A més, ha redactat el projecte que s’ha començat a edificar. L’Ajuntament és l’encarregat de construir l’equipament.

Una vegada estiguin enllestides les obres, la Conselleria d’Afers Socials i Esports seguirà lligada al centre ja que anualment aportarà al voltant de 260.000 euros per al finançament de les places destinades a atendre persones grans en situació de dependència.

Aquest nou centre de dia forma part del pla de nous equipaments públics que està desenvolupant la Conselleria d’Afers Socials i Esports en col·laboració amb els municipis, amb l’objectiu d’incrementar el nombre de places tant de centre de dia com de residència per a les persones majors en situació de dependència a Balears.