LOGO CAIB
31 març 2023 Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat

L'EBAP i l'Ajuntament de Maó signen un conveni per ubicar la futura seu de l'Escola a l'antic Quarter de Santiago NNota Informativa

Foto de noticia
Descàrrega d'imatges d'alta qualitat

L'EBAP i l'Ajuntament de Maó signen un conveni per ubicar la futura seu de l'Escola a l'antic Quarter de Santiago

D'aquesta manera, l'Escola Balear d'Administració Pública tindrà un emplaçament a l'illa per fer cursos i altres activitats

El pressupost per a la seva adequació és de 800.000 euros i enguany es trauran a licitació les obres de reforma

La consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat i presidenta de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), Mercedes Garrido, ha signat aquest divendres amb el batle de Maó, Héctor Pons, el conveni per a la cessió d'ús gratuït i temporal del Quarter de Santiago per ubicar-hi la futura seu de l'EBAP.

La consellera Garrido ha destacat que «volem col·laborar amb l'Ajuntament de Maó per coordinar la formació dels empleats públics i dels policies locals i tenir una presència i infraestructura sòlida i estable a l'illa de Menorca».

Concretament, la cessió, que es fa per un període inicial de vint anys, inclou la planta baixa i la primera planta, que representen un total de 390 metres quadrats. El pressupost per a la reforma d'adequació de les instal·lacions està pressupostada en 800.000 euros i està previst que enguany surtin a licitació les obres.

Durant el temps de vigència de la cessió, l'EBAP es compromet a destinar les instal·lacions a oficines i serveis administratius, registre, formació, cursos de capacitació i proves selectives. A més, l'EBAP permetrà l'ús de les instal·lacions per part de l'Ajuntament per dur a terme activitats de caràcter temporal i ocasional.

La consellera Garrido ha estat acompanyada durant l'acte de la signatura per la directora gerenta de l'EBAP, Mari Carmen Iglesias, i pel batle de l'Ajuntament de Maó, Héctor Pons, que ha destacat que «aquest conveni posa en valor la coordinació entre institucions, a més, qui té patrimoni l'ha de posar a disposició del Govern que és qui fa les inversions i d’aquesta manera es posen tot els recursos al servei del ciutadà».

Un cop signat el conveni, les autoritats han visitat l’exterior les instal·lacions on s'ubicarà la futura seu de l'EBAP.