Logo del Govern de les Illes Balears

Webs Institucionals

ParcBIT Desenvolupament, SA

ParcBIT Desenvolupament, SA

Centre d'empreses tecnològiques, generador i aglutinador d'iniciatives empresarials innovadores

 • Blog de la Fundació BIT

  La Fundació Bit (Balears d'Innovació i Tecnologia) és un organisme d'investigació dedicat a l'anàlisi, desenvolupament i promoció de les noves tecnologies per conduir les Illes Balears cap a la Societat de la Informació i el Coneixement.

 • tvBit

  tvBit és la nostra plataforma de difusió i formació audiovisual. És una plataforma basada en programari lliure que permet indexar, organitzar i presentar el material audiovisual generat als nostres projectes, tant en directe com en diferit. 

 • OBSI

  OBSI és l'Observatori Balear de la Societat de la Informació creat amb l’objectiu de ser instrument de recerca i anàlisi dels principals indicadors de la implantació de la Societat de la Informació a la nostra Comunitat. 

 • CCI

  El Centre de Competències d'Integració a l'àmbit sanitari (CCI) té com a funció principal la gestió de manera eficient i independent la intercomunicació dels sistemes d'informació i la integració de dades a l'àmbit de la sanitat púlica de les Illes Balears. 

 • OpenTIC

  OpenTIC és un laboratori de R+D+i que té per objectiu el desenvolupament i transferència de projectes TIC desenvolupats amb eines OpenSource cap a  les empreses, associacions i institucions de les Illes Balears. 

 • OTAE

  L'Oficina Tècnica d'Administració Electrònica té com a objectiu contribuir al desenvolupament de l'administració electrònica en el conjunt de les administracions públiques de les Illes Balears mitjançant un model basat en compartir i coordinar els esforços de les diferents administracions per ser més eficients.

Veure totes

  
Mapa  -  RSS
© Govern de les Illes Balears