Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

El conseller Gómez es reuneix amb el nou delegat del Govern a Formentera i qualifica la seva funció d’”importantíssima”

Darrera actualització: 29/03/2012

El conseller de Presidència, Antonio Gómez, s’ha reunit aquest matí amb el delegat territorial del Govern a Formentera, José Manuel Alcaraz, a la seu de la Conselleria, de la qual la Delegació depèn orgànicament. La reunió ha estat la primera que han tengut els dos dirigents després que divendres el Consell de Govern aprovàs la creació la Delegació Territorial i el nomenament del delegat.

El conseller ha manifestat que “el que ha fet el Govern amb la creació de la Delegació Territorial és respondre al nostre compromís electoral. Cada illa té representants del Govern en distintes àrees, totes menys Formentera. I per agrupar totes aquestes competències en un sol òrgan es va decidir constituir la Delegació, que, sens dubte, servirà per acostar el Govern als ciutadans de l’illa”. Per això, ha afegit, “la labor del delegat territorial serà importantíssima”.

De la seva banda, el nou delegat ha explicat que “ha estat la primera reunió amb el conseller i hem parlat de les funcions que durà a terme la Delegació, en el benentès que la seva funció principal és coordinar les competències del Govern a Formentera i col•laborar amb el Consell, amb el qual no volem confrontació sinó col•laboració”.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears