Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Trobada dels participants en el Projecte CORE

Darrera actualització: 18/11/2011

Els dies 9, 10 i 11 de novembre ha tingut lloc la primera trobada entre els representants dels països participants en el Projecte CORE (Content and Language Integrated Learning), un programa europeu posat en funcionament amb la finalitat de potenciar l’aprenentatge de llengües estrangeres mitjançant la metodologia AICLE.

Concretament, han assistit a les reunions els representants de Noruega, Finlàndia, Lituània, Grècia, Itàlia i Espanya. A les sessions de treball s’han posat en comú les estratègies planificades fins el 2014 per a la implantació d’aquestes noves propostes educatives orientades a l’ensenyament de llengües estrangeres mitjançant el contingut d’una determinada matèria, com les matemàtiques, la plàstica o la tecnologia.

Actualment, a les Illes Balears hi ha un total de 166 centres d’educació primària i secundària que compten amb la implantació de les Seccions Europees, la majoria dels quals incorpora un assistent lingüístic nadiu per recolzar el treball dels professors titulars.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears