Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Adhesió del CESAG al Programa del Carnet Jove a les Illes Balears

Darrera actualització: 11/11/2011

El conseller d’Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, ha visitat el Centre d’Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG), amb motiu de l’adhesió d’aquest al Programa del Carnet Jove a les Illes Balears. Rafael Bosch, acompanyat per la directora del Centre, Maria Canel, i per la directora de l’Institut Balear de la Joventut (IB-Jove), María José Frau, ha aprofitat l’ocasió per inaugurar l’exposició fotogràfica «Caminant pel Sàhara», de Mar Margarit, exalumna del CESAG. El conseller també ha tingut una trobada a les aules amb alumnes de 3r curs de magisteri de l’especialitat d’educació primària i de 4t curs de periodisme.

A la visita també hi han participat Joan Alenyar, director de Col•lectius de “Sa Nostra”, i Francesc Xavier Picó, responsable a les Balears de Màrqueting, Productes i Serveis de “la Caixa”, representants ambdós de les entitats patrocinadores del Carnet Jove.

El Carnet Jove és un servei de la Direcció General de Cultura i Joventut que, a través de l’IB-Jove, gestiona associacions, projectes i iniciatives d’interès sociojuvenil i que, des de l’any 1986, facilita als joves titulars del document descomptes i avantatges a l’hora d’adquirir productes i serveis i d’accedir a activitats esportives, formatives, lúdiques i d’oci.

Actualment, els titulars del Carnet Jove poden accedir a més de cent mil serveis amb descomptes o avantatges, ja que l’àmbit d’aplicació del Carnet Jove no es limita a la nostra Comunitat Autònoma, sinó que el mateix document és vàlid a la resta de comunitats autònomes i a més de quaranta països que s’han adherit a l’European Youth Card Association (EYCA), com França, la Gran Bretanya, Itàlia, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Suècia, Finlàndia, Noruega, Suïssa, Grècia, Polònia, Bulgària, Rússia, Turquia, Armènia, Islàndia, Letònia, Lituània, Geòrgia o l’Azerbaijan, entre d’altres.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears