Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Presentació d’EduCaixa, la nova proposta educativa per als alumnes de les Balears

Darrera actualització: 10/11/2011

El conseller d’Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch; la directora general adjunta de la Fundació La Caixa, Elisa Duran; el director Territorial de La Caixa a les Balears, Joan Ramon Fuertes i el director del centre educatiu CEIP Santa Catalina, Juan Carlos Arévalo han presentat a Palma la nova proposta educativa de l’Obra Social La Caixa, EduCaixa.

El nou programa complementa l’educació formal de les escoles amb propostes i recursos pedagògics de temàtica social, cultural, científica i mediambiental i es podrà desenvolupar als centres educatius balears, gràcies al conveni de col•laboració signat entre l’Obra Social La Caixa i la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears.

EduCaixa, adreçat a alumnes de 3 a 18 anys, professors i associacions de mares i pares d’alumnes, neix de l’experiència i el compromís que des de fa més de trenta-cinc anys té aquesta entitat amb el món educatiu.

Sota aquesta premissa, el nou projecte inclou materials didàctics que serveixen com a complement de les tasques que els professors i els alumnes desenvolupen a classe.

Aquest programa neix amb la vocació d’arribar als tots els escolars, oferint a tots ells l’oportunitat d’accedir a una educació de qualitat basada en la reflexió social i els valors.

En el marc d’EduCaixa es desenvolupen activitats dins i fora de l’aula.
• Dins de l’aula: es duu a terme un ampli ventall d’activitats, des de materials didàctics fins a recursos en línia.

• Fora de l’aula: podem destacar l’àmplia oferta al centre CaixaForum Palma, en qualitat de centre per a la divulgació i la difusió de la cultura, la ciència, les arts i la sensibilització social, a més d’activitats itinerants per a totes les Illes Balears com ara exposicions i concerts.

La nova proposta engloba recursos pedagògics innovadors, pràctics i d’accés fàcil, amb propostes educatives pensades per reforçar els valors, el compromís social i el treball en grup.

Més informació a www.educaixa.com

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears