Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

El conseller Rafael Bosch visita el col·legi Sant Josep Obrer

Darrera actualització: 20/10/2011

El conseller d’Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, ha visitat el col·legi Sant Josep Obrer de Palma, acompanyat de la Directora General de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives, Mercedes Celeste. Allà, s’ha reunit amb el claustre de professors de Secundària (ESO, PQPI, Batxillerat i Cicles Formatius) en el menjador del centre.

El director del col·legi, Joan Ramon Reus, ha manifestat la seva satisfacció davant el canvi d’actitud per part de les autoritats educatives i ha desitjat que, a partir d’ara, “aquesta col•laboració es mantingui i ens dugui a assolir molts més èxits”.

Per la seva part, Bosch ha manifestat que, com a conseller d’Educació, el seu somni és treballar per millorar el sistema educatiu balear “fins i tot en situacions complicades com la que patim actualment”. A més, ha explicat que espera que “d’aquí a quatre anys, l’educació a les Illes Balears sigui més competitiva, molt millor en matèria lingüística i que disminueixi el fracàs escolar”. El conseller ha finalitzat el seu parlament desitjant a tots els presents el millor per a aquest nou curs.

Després s’ha reunit amb una representació dels estudiants a la Biblioteca, amb alumnes de distints grups (un grup d’ESO, un de PQPI, un de Batxillerat i un de formació Professional).

El conseller s’ha dirigit als alumnes i els hi ha dit que pertanyen a una generació que ha tingut més recursos que cap altra en l’ensenyament. Això vol dir, ha explicat, que “en la meva generació era suficient amb estudiar una carrera”, però els alumnes d’avui “necessitareu molt més perquè haureu de competir amb molta més gent i molt més preparada”. “Haureu d’invertir una gran part de la vostra vida en la formació”. No obstant això, els ha volgut deixar clar que és possible i els ha animat a “deixar volar la imaginació i a ser el que vulgueu ser”.

Més tard, el conseller ha mantingut una trobada amb l’equip directiu dels col•legis del grup educatiu Sant Josep Obrer (Sant Josep Obrer I, Sant Josep Obrer II, Corpus Christi, Monti-Sion de Pollença i Bisbe Verger de Santanyí). Per acabar la jornada, Bosch ha dinat amb els professors i els alumnes al menjador del centre.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears