Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

El SOIB selecciona desocupats per cobrir la temporada d’hivern a Alemanya

Darrera actualització: 13/10/2011

El Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), amb la col·laboració del servei d’ocupació estatal alemany, participa a un projecte de contractació de persones desocupades de les Illes Balears per cobrir la temporada d’hivern a Alemanya. Les ocupacions demandades pel país germà són les de cambrer, cuiner i empacador per a diferents empreses del sector de l’hoteleria i per a una empresa de treball 'on line'.

Així, el dies 10 i 11 d’octubre es va procedir a entrevistar a unes 200 persones, de les quals el 80% complia el perfil sol·licitat pel SOIB per cobrir aquestes places de treball. Aquestes persones seran contractades a finals del mes d’octubre per les empreses alemanyes amb un contracte que podria perllongar-se fins el 31 de març del 2012.

Aquest projecte ha estat organitzat mitjançant la Xarxa Eures (servei de treball europeu) a la qual pertany el SOIB. En breu s’iniciarà un altre projecte de col•laboració per a la contractació d’enginyers electrònics i de mecànica per treballar a Alemanya. Aquesta informació es farà pública a través de la pàgina web www.soib.es.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears