Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

VIII Seminari Internacional d’Innovació i Turisme (INTO)

Darrera actualització: 11/10/2011

El Director General d’Universitats, Recerca i Transferència del Coneixement, Miquel Deyà, ha presentat el VIII Seminari Internacional d’Innovació i Turisme (INTO) que se celebrarà els dies 20 i 21 d’octubre al Parc Bit de Palma.

El lema d’aquesta edició del Seminari INTO és ‘Creativitat en turisme: transformar i imaginar destinacions turístiques per al segle XXI’ i comptarà amb la participació de 26 ponents d’àmbits professionals i acadèmics molt diferents, com el màrqueting, la hoteleria, el desenvolupament tecnològic, el turisme esportiu, el turisme d’oci, la indústria cinematogràfica, etc.

L'edició d’INTO 2011, a la que ja s’hi ha inscrit 165 persones, introdueix el terme de ‘creativitat en turisme’, com a eina del procés d'innovació per aconseguir una destinació més competitiva per mitjà de la transformació i la imaginació.

El Seminari s’iniciarà amb una taula rodona en la qual s’analitzaran les estratègies innovadores contra l’obsolescència, amb la ponència de Bruce Turkel, qui participà amb la reconversió del destí turístic de Miami. A continuació hi haurà una segona taula de debat sota el títol ‘Creativitat en turisme per transformar i imaginar destinacions’. En la tercera sessió s'analitzarà la creativitat: els processos creatius, la teoria de la creativitat, mitjançant investigacions i estudis acadèmics aplicats. En la quarta sessió es tractarà la transformació de les destinacions. Per finalitzar la cinquena sessió es planteja una taula rodona a manera de discussió i conclusions de les temàtiques analitzades al llarg del Seminari amb representants del món empresarial, acadèmic i de l'administració pública.

A l’acte de presentació ha assistit també el Director General de l’Agencia de Turisme de les Illes Balears, José Marcial Rodríguez, qui ha aprofitat per recordar la importància d’apostar per la innovació en el sector turístic amb l’objectiu de potenciar el paper clau de les Illes Balears com a destinació turística, sobretot en la difícil situació econòmica actual.

Més informació a www.visitinnovation.com

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears