Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Temporada 2011/2012 de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears ‘Ciutat de Palma’

Darrera actualització: 12/10/2011

El gerent del Consorci per a la Música de les Illes Balears Orquesta Simfònica de les Illes Balears ‘Ciutat de Palma’, Marcelino Minaya, acompanyat pel pianista Leonel Morales, ha presentat el concert d’inauguració de la temporada de concerts que tindrà lloc el pròxim dia 13 d’octubre a les 20.30 hores a l’Auditòrium de Palma. En el concert inaugural, dirigit per Salvador Brotons, el pianista Leonel Morales interpretarà la ‘Marxa Heroica’ de Torrandell, el ‘Concert per a piano núm. 2’ de Rachmaninov i la ‘Simfonia núm. 5’ de Shostakovich.

El pianista Leonel Morales, cubà i resident a Espanya des de l’any 1991, ha estat guardonat a importants concursos internacionals de piano, com el William Kapell, Vianna da Motta, Corea, Sydney, Oporto o el Premi de la Fundación Guerrero, entre d’altres. A més de tocar el piano a les més importants orquestres espanyoles, Morales ha col•laborat amb orquestres de prestigi internacional, com la Hamburger Symphoniker, Berliner Philharmoniker, Frankfurt-Oder Orchester o la Orquesta Nacional de la RAI de Turín.

Aquesta actuació marcarà l’inici de la temporada 2011/2012 de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears ‘Ciutat de Palma’ amb 12 concerts programats fins el pròxim mes de maig.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears