Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Lliurament dels Premis ESO 2010/2011

Darrera actualització: 05/10/2011

El conseller d’Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, ha assistit al lliurament dels Premis ESO 2010/2011 de Mallorca. Aquests guardons es concedeixen a determinats alumnes que han finalitzat l’Educació Secundària Obligatòria (ESO) a un centre docent de les Illes Balears.

Amb aquests premis la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats pretén potenciar la millora dels resultats acadèmics, reconèixer l’esforç com a estímul que propicia la motivació pels estudis i la formació personal i valorar el rendiment acadèmic excel·lent.

Els Premis ESO s’atorguen a l’esforç personal i al rendiment acadèmic excel•lent. En el primer cas, es concedeixen als alumnes que designen els centres d’entre aquells que estan proposats per a l’obtenció del títol de Graduat en ESO i que consideren que, encara que no tenguin un expedient brillant, han destacat per l’esforç personal i la dedicació mostrada per superar les dificultats, tan personals com educatives, de l’entorn familiar o del sociocultural, durant tota l’etapa d’educació secundària obligatòria. Els premis al rendiment acadèmic excel•lent es concedeixen a l’alumnat que ha finalitzat l’ESO amb una nota mitjana igual o superior a 9.

En el curs 2010/2011 es concedeixen 267 premis, 48 en la modalitat d’esforç personal i 219 en la de rendiment acadèmic excel•lent. A més, 193 d’aquest guardons són per a alumnes de Mallorca, 50 d’alumnes d’Eivissa, 5 de Formentera i 20 de Menorca.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears