Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Inauguració del CEIP Es Fossaret a Ca les Ànimes de Sóller

Darrera actualització: 14/09/2011

El president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, acompanyat del conseller d’Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, del batle del municipi, Carlos Simarro, i del director del centre, Mateu Batle, ha inaugurat aquest dimecres el nou col•legi públic d’Infantil i Primària Es Fossaret a Ca les Ànimes en el municipi de Sóller.

Aquest centre, que obre les seves portes de cara al nou curs, ha suposat una inversió de 4,6 milions d’euros per part del Goven de les Illes Balears i té una capacitat de 225 places (75 destinades a l’ensenyament Infantil i 150 a Primària). El nou centre educatiu comença el curs 2011/2012 amb 185 alumnes matriculats (71 fan educació infantil i 114 primària) i 16 docents.

La nova infraestructura consta de dos edificis ubicats en dos solars separats per un carrer, amb una planta soterrània comuna destinada a aparcament municipal. L’edifici de la part oest del carrer és de tres plantes i acull les aules d’educació Primària. A l’altre edifici, al costat est del carrer i amb dues plantes, s’han habilitat les unitats d’educació Infantil (planta baixa). A més, al fons dels solars hi ha una pista poliesportiva de 22x44 metres. La superfície total de la instal·lació és de 2.270 metres quadrats.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears