Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Rafael Bosch es reuneix amb la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Concertat

Darrera actualització: 05/09/2011

El conseller d’Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, s’ha reunit amb els integrants de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Concertat, una entitat que engloba els sindicats USO i FSIE, les associacions de pares i mares Faib-Concapa i Confaecib i les patronals CECE, UNAC, Escola Catòlica i FEIB Pime.

Durant la trobada, el conseller d’Educació ha volgut explicar als assistents en quina situació es troba el deute adquirit amb l’ensenyament concertat. Concretament, els ha fet saber que els pagaments estan actualitzats en data 31 de maig i que s’ha fet un esforç suplementari per pagar aquest deute pel fet de tractar-se d’un sector de gran transcendència, ja que afecta més de 150.000 usuaris a partir de l’inici del curs escolar.

Per part seva, els membres de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Concertat han exposat les seves inquietuds i propostes de cara al futur i s’han mostrat molt agraïts, ja que és la primera vegada que una administració pública els rep com a integrants d’aquesta Plataforma.

El conseller ha explicat que, gràcies a aquesta trobada, s’ha obert una línia de col·laboració entre la Conselleria i una entitat que representa la major part de l’ensenyament concertat de les Illes Balears, el qual, al seu torn, suposa gairebé un 40 % de tot el sector de l’ensenyament.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears