Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Presentació dels guanyadors del concurs FesTerra II

Darrera actualització: 22/07/2011

La Directora General de Cultura i Joventut, Isabel Cerdà, ha participat a la roda de premsa de presentació dels guanyadors dels premis del concurs musical FesTerra II a la qual també es presentarà el CD de la primera edició del mateix concurs.

L’objectiu de FesTerra és impulsar la creació musical a les Pitiüses i aconseguir actuacions per als participants. Les semifinals del concurs s’han celebrat del 25 de març al 18 de juny als municipis de Sant Josep (1a semifinal), Sant Jordi (2a semifinal), Sant Ferran (3a semifinal) i Sant Agustí (final).

Els guanyadors d’aquesta edició han estat els grup Quatre de Copes (1r premi), Rels (2n premi), Quin Delibat (3r premi), Pota Lait (4t premi) i Ses Sopris (5è premi).

A l’acte, a més, ha assistit la consellera de Cultura del Consell d’Eivissa, Pepita Costa, la consellera d’Educació, Cultura i Benestar Social del Consell de Formentera, Sonia Cardona, així com Joan Antoni Bonet, representant de l’Associació Cultural 8 d’Agost, i Pep Toni Ramon, representant de l’Institut d’Estudis Eivissencs.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears