Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

Reconeixement als millors estudiants de Selectivitat

Darrera actualització: 22/07/2011

El president del Govern, José Ramón Bauzá, acompanyat pel conseller d’Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, ha mantingut una trobada amb els estudiants que han obtingut els millors resultats a les darreres proves de Selectivitat.

En concret, José Ramón Bauzá ha rebut en audiència els estudiants María Antonia Muñoz Matas, alumna del centre Beat Ramon Llull d'Inca, i Jesús Font Infante, alumne de l'Institut d'Artà. Junt als alumnes ha estat també Azucena Ibáñez, directora de l'IES Josep Sureda i Blanes, que ha obtingut l'índex de credibilitat més alt en les proves de Selectivitat. Aquest índex valora l’ajustament dels resultats obtinguts pels alumnes durant el curs amb les notes de Selectivitat.

Durant l’audiència, el president Bauzá ha lliurat un ordinador a cada un dels alumnes, i uns llibres per a la directora de l’IES Josep Sureda i Blanes. Aquest centre educatiu de secundària està ubicat a la barriada de Son Gotleu de Palma.

El conseller d'Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, ha estat present a l'encontre, al qual han assistit també els pares i mares dels dos estudiants i altres familiars.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears