Logo del Govern de les Illes Balears

Detall de la fitxa

L'IES Sant Antoni començarà a funcionar al gener

Darrera actualització: 16/07/2011

El conseller d'Educació, Cultura i Universitats, Rafael Bosch, ha visitat l'IES Sant Antoni, acompanyat de la Directora General de Planificació, Inspecció i Infraestructures Educatives, Maria Mercedes Celeste, dels responsables de l'Institut d'Infraestructures i Serveis Educatius (Ibisec), així com de la batlessa de la localitat, Pepita Gutiérrez, i de Sara Ramón, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Sant Antoni.

Durant la visita, el conseller d'Educació s'ha compromès a acabar el nou centre de Secundària a final d'any, amb l'objectiu d'aprofitar les vacances de Nadal dels alumnes per realitzar el trasllat del mobiliari i el condicionament final de l'institut. D'aquesta manera, ha assegurat Bosch, s'aprofitarà el període no lectiu per fer els canvis pertinents i que els estudiants puguin començar en el nou centre al gener. Així, no s'interferirà a la programació del curs ni en el treball dels alumnes.

El conseller d'Educació ha volgut destacar que el seu equip s'ha vist obligat a assumir una planificació d'obres aliena i molt problemàtica. Malgrat això, Bosch ha volgut recordar que l'institut de Secundària és una infraestructura molt necessària i important per al municipi, per la qual cosa és una prioritat per a la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats que els estudiants puguin gaudir-ne el més aviat possible.

 
Català - Castellano
Mapa  -  RSS  -  Mòbil
© Govern de les Illes Balears